Framtiden i fokus

Utifrån din vision skapar vi framtidens hållbara energilösningar. Våra integrerade solpaneler för tak och fasad går att skräddarsy utifrån dina önskemål och drömmar. Med över 30 års erfarenhet i bolaget inom solenergi vet vi vad som krävs för att en anläggning ska fungera bekymmersfritt och ge maximal avkastning över lång tid.

Vi skräddarsyr utifrån din vision

Vi ser till att allt passar ihop från början och kan utvecklas modulärt för framtida utveckling. Vi gör allt från idè, analys, projektering, konstruktion, design och följer självklart allmänna bestämmelser för byggnadsarbeten.

Såhär går det till:

1. Offert

Utifrån era behov, specifikationer och ett fastighetsbesök tar vi fram en offert som tydligt beskriver vad som ingår i installationen, kostnadsförslag och tidsåtgång för projektet.

2. Avtal

Efter signerat avtal påbörjar vi projektering och gör platsbesök (med undantag vid enbart materialleverans.) Sedan skickar vi en föranmälan om kommande solcellsinstallation till nätägaren.

3. Installation

Inför byggstart skickas all dokumentation till er för godkännande. Sedan utförs arbetet av behörig och kompenent personal enligt lagar och branschstandarder. Vid färdigställande testas systemet av elektriker.

4. Slutförande

Tillsammans med dig och elektriker görs en slutbesiktning av anläggningen. Vi ger dig även utbildning i hur system och dina specifika lösningar fungerar vid överlämning. Nu börjar din anläggning betala av sig själv!