Vi finns i Stockholm & Halmstad

Vår verksamhet är uppdelat i två områden, Sales och Support. Soltech Sales huvudsyfte är att ansvara för utvecklingen och försäljningen av våra egenutvecklade produkter för integrerade soltak och solfasader. Soltech Support arbetar med kompetensutveckling och kommunikationen inom koncernen. Vår långa erfarenhet av solenergi har resulterat i att vi arrangerar branschutbildningar, verkar som energikonsulter i stora teknikprojekt och utbildar branschen med nya solcellsprojektörer på yrkeshögskolan i Varberg.

Vi kan solenergi

Med över 30 års erfarenhet av solenergi vet vi vad som krävs för att en anläggning ska fungera bekymmersfritt och ge maximal avkastning över lång tid. Att vara ett av de äldsta svenska bolagen inom solenergi har gjort att vi har byggt djupa relationer med våra leverantörer vilket garanterar hög service och korta ledtider. Våra montörer har lång erfarenhet och vi garanterar högsta kvalité för de anläggningar vi installerar.

Våra lösningar

Solenergi har en enorm potential och tekniken för att tämja den måste bli tillgänglig för många, många fler. Genom att arbeta med både byggnadsintegrerade sollösningar för tak och fasad, samt utanpåliggande solpaneler, erbjuder vi lösningar för alla fastigheter i Sverige. Tillsammans arbetar vi mot vår vision där solenergi är en självklar del i vardagen. Vi integrerar solen i vardagen – välj bland integrerade solcellsslösningar för tak och fasad eller klassiska solpaneler.

Våra kunder

Alla fastigheter är unika. Tillsammans med våra kunder tittar vi på fastigheters förutsättningar och behov för att ta fram den bästa lösningen. Att hitta rätt lösning för rätt fastighet kräver erfarenhet och kompetens, vilket vi på Soltech Sales & Support har.